• Besøksadresse Vallsetvegen 297, 2330 Vallset
  • Telefon 62 58 53 60

Knuken

Sist oppdatert: 27.01.2021 10:59 | Utleid | Ved helårsvei

Byggeteknisk

Dette er per i dag en av de flotteste koiene i Stange Almenning. Standarden defineres som hytte. Hytta har opprinnelig vært en gammel stall. Brutto areal inkl. hems er 100 m2 !!! I tillegg til hovedhuset, har vi satt opp et anneks m/2 soverom, vaskerom, tørkerom og WC . Den gamle skålen fra den opprinnelige gården står i utkanten av idet inngjerdede tunet. Stedet egner seg således for en større familie eller et firma.

Størrelse 10 x 7,5 m
Fasiliteter

Koie leies ut med eget elgterreng. Jakthuset er fullt møblert, og alt av kjøkkenutstyr og annet nødvendig dekketøy er på plass. El.forsyning fra aggregat/solcelle. Forbrenningstoalett. Fjernstyrt (via SMS) parafinovn.

Leietid Utleid 2022
Depositum 0
Visning Etter avtale
Visningsinfo

Beliggenhet

Hytta ligger på den gamle plassen Knuken som har sin historie tilbake til 1600 tallet. De første potetene i Stange ble dyrket her. Skogsbilveg fører helt frem. Brøyting utføres av utleier. 5 minutter i bil til badeplass ved Bergsjøen. Stedet har et meget rikt fugleliv, mye takket være tidligere leietakers foring - forpliktende !

Jakt og fiske

Ved inngåing av leiekontrakt på dette objektet er Stange Almenning åpne for å inngå ulike pakker for jaktopplevelser.

Vedlikeholdsbehov

Vedlikeholdsbehov: Da hytta ble renovert i år 2000 / oppgradert 2012 er det kun ordinært vedlikehold som er nødvendig. Stange Almenning holder alt materiell for vedlikehold.