• Besøksadresse Vallsetveien 297, 2330 Vallset
  • Telefon 62 58 53 60

Busvoldseterkoia

Sist oppdatert: 26.01.2021 14:09 | Utleid | Noe gangavstand

Byggeteknisk

En av de større tømmerkoiene våre. Koia har to rom og er oppført i 1947.

Størrelse 7,5 x 5,4 m
Fasiliteter

Meget tiltalende koie beliggende i et av allmenningens flotteste naturområder.

Leietid Utleid 2025
Depositum 1/2 års leie
Visning Etter avtale
Visningsinfo

Beliggenhet

Koia ligger inntil barskogreservatet på Årkjølen. På sommerstid tar det ca. 15 minutter å inn til trappa.. På vinterstid må en regne en drøy1 time hvis vegen ikke er brøytet innover i området. Transport med snøscooter på kan ordnes mot godtgjørelse. Koia er et ypperlig utgangspunkt for jaktopplevelser

Jakt og fiske

Kontrakten gir rett til å løse inntil 2 årskort for småviltjakt. Det er åpnet for ytterligere årskort i tillegg, men da øker årsleien for koia med kr.4000,- per kort utover de 2 som kontrakten hjemler. Maksimalt antall årskort kan være 4. I tillegg selges det fellingsretter på rådyr og bever i den grad det er slike ledig i forhold til tildelte kvoter det enkelte år. Det er også en mulighet for å delta på elg- og hjortejakt. Allmenningen tilbyr i tillegg en gjestekortordning etter nærmere regler. Fiskekort som gjelder alle elver og vann fås kjøpt hos lokal jeger- og fiskeforening.

Vedlikeholdsbehov

Koia ble fullstendig renovert i år 2001. Den fremstår i dag med høy standard til koie å være. Alt du behøver for mange fine dager i et av våre flotteste områder.